close x
download

Brochure

Enter Your Info Below And We Will Send
You The Brochure To Your Inbox!

Thank you!
Your submission has been received!

Oops! Something went wrong while submitting the form

Feest

Nieuwjaarsreceptie én 10 jaar House of Flanders

Vrijdag
3/2/2023

Op 12 december 2012 werd House of Flanders boven het doopvont gehouden in Kasteel Tivoli.  

We zijn 10 jaar verder en willen dat 10-jarig bestaan uiteraard gepast vieren met een jubileumeditie op vrijdagavond 3 februari 2023. Geen hoogdravende speeches maar wel een optreden van Eric Melaerts & Band, uiteraard met gelegenheid tot gezellig netwerken én om mooie herinneringen op te halen aan voorgaande House of Flanders-bijeenkomsten. Want die waren er tot ieders tevredenheid in overvloed met sprekers als Michèle barones Coninsx, Marleen Vaesen, Thomas Leysen, Herman Van Rompuy, Philippe baron Vlerick, Johan Thijs, premier Alexander De Croo, bezoeken aan de kunstcollectie van Fernand Huts, de Vlaamse Opera, het Europees Parlement…

Bij een jubileum – dat we combineren met de jaarlijkse Nieuwjaarsreceptie - hoort vanzelfsprekend een lekkere feestdis. Wij verwennen u met een verfijnd koud en warm buffet alsook een dessertbuffet én vergezeld van aangepaste wijnen. Feestmuziek én ambiance worden verzekerd door Eric Melaerts, Eddie C, Christophe Devisscher en Jan Hautekiet, topmuzikanten van Vlaamse bodem!

Breng gerust uw partner en/of genodigde(n) mee. Misschien is één van hen wel geïnteresseerd om lid te worden van House of Flanders; dat zou fijn zijn.

Kortom, het wordt een onvergetelijke jubileumviering. Niet te missen dus en wij kijken er met veel spanning naar uit u te mogen verwelkomen. Vergeet uw naamkaartjes niet. Wij zorgen voor een opperbeste feeststemming!

Eric Melaerts
Eddie C (Conard)
Christophe Devisscher
Jan Hautekiet
Waar:
Kasteel Tivoli, Antwerpsesteenweg 92, 2800 Mechelen
Wanneer:
Vrijdag
3/2/2023
Aanvang:
18.30u tot 23u
Prijs:
€ 75 p.p. excl BTW
Annuleren:
Kosteloos annuleren t.e.m. 31 januari 2023 - laattijdige annulatie of no show: € 75 p.p. excl BTW
Schrijf in
Lidmaatschap

Word lid

Meer informatie nodig?

Partnership HOF

Partner

Wenst u partner van het HoF te worden?