close x
download

Brochure

Enter Your Info Below And We Will Send
You The Brochure To Your Inbox!

Thank you!
Your submission has been received!

Oops! Something went wrong while submitting the form

Debatlunch

Dr. Els Dufraimont

Donderdag
30/3/2023

Mannen pochen er graag mee dat zij het sterke geslacht zijn. Heel vaak onterecht volgens wetenschappelijke inzichten, stelt Dr. Els Dufraimont. Zij is geneesheer-specialist binnen de gynaecologie-verloskunde, verbonden aan het Imelda-ziekenhuis in Bonheiden en behaalde een MBA.

Mannen zijn eigenlijk kneusjes en voor de verklaring daarvan moet men niet ver zoeken volgens Dufraimont: het x-mysterie is de sleutel ertoe.

Dat vrouwen ouder worden is alom geweten. Maar ze hebben ook een sterkere immuniteit, genezen sneller, overleven ziektes beter en zijn gemiddeld zelfs slimmer dan mannen.  Meer nog, ook op het vlak van ultra-duursporten spannen vrouwen de kroon onder dezelfde omstandigheden. En dat allemaal dankzij dat x-mysterie.

Kortom, als man én als vrouw weet je maar beter hoe dat allemaal in elkaar zit. Dr. Dufraimont doet het x-mysterie uit de doeken en licht de wetenschap erachter heel bevattelijk en met veel humor en verrassende inzichten toe.

Aansluitend geeft ze duiding bij het bizarre verdienmodel in de geneeskunde enerzijds en de gender- en raciale ondertonen die o.a.  in de geneeskunde ingeslopen zijn anderzijds.

Waar:
Kasteel Sint-Michiels, Groenstraat 11, 2860 Sint-Katelijne-Waver
Wanneer:
Donderdag
30/3/2023
Aanvang:
12u, ontvangst vanaf 11.30u
Prijs:
€ 75 p.p. excl. btw
Annuleren:
Kosteloos annuleren t.e.m. 28 maart 2023 - laattijdige annulatie of no show: € 75 p.p. excl BTW
Schrijf in
Lidmaatschap

Word lid

Meer informatie nodig?

Partnership HOF

Partner

Wenst u partner van het HoF te worden?