close x
download

Brochure

Enter Your Info Below And We Will Send
You The Brochure To Your Inbox!

Thank you!
Your submission has been received!

Oops! Something went wrong while submitting the form

Debatlunch

Lode Ceyssens

Dinsdag
25/4/2023

Boer zoekt toekomst

Vandaag de dag zoekt een boer niet enkel een vrouw maar ook een zekere toekomst. Een toekomst die er voorvelen onder hen absoluut niet zorgeloos uitziet. Het landbouwareaal krimpt, natuur- en milieuverenigingen gaan vaak met de boer in de clinch om hun visie en eisen door te drukken, de steeds lagere geboden prijzen voor zijn producten zetten de rendabiliteit van de boerenstiel onder druk...  En een overheid die weerstand oproept met een mestactieplan of een stikstofakkoord die allebei de impact van de landbouw op onze leefomgeving zouden moeten beperken. En wat met het wankele wereldwijde voedselsysteem en de globale CO2-uitstoot door de veeteelt?

Vormt een transitie naar bio-landbouw een uitweg? Of kleinschalerige landbouw? Helpt afschaffen van subsidies die schaalvergroting in de hand werken? Of de invloed van de agro-industrie reguleren of zelfs inperken?

Boerenbond-voorzitter LodeCeyssens is als ex-politicus (burgemeester én Vlaams Parlementslid) perfect geplaatst om met kennis van zaken duiding te geven alsook om mogelijke oplossingen en uitwegen aan te reiken. We kunnen u nu al verklappen dat een datingbureau voor amoureuze boeren en boerinnen daar alvast niét bij hoort.

Waar:
Kasteel Tivoli, Antwerpsesteenweg 92, 2800 Mechelen
Wanneer:
Dinsdag
25/4/2023
Aanvang:
12u, ontvangst vanaf 11.30u
Prijs:
€ 75 excl. BTW
Annuleren:
Kosteloos annuleren t.e.m. 23 april 2023 - laattijdige annulatie of no show: € 75 p.p. excl BTW
Schrijf in
Lidmaatschap

Word lid

Meer informatie nodig?

Partnership HOF

Partner

Wenst u partner van het HoF te worden?